Visualitzacions de pàgina durant la darrera setmana

divendres, 8 d’abril del 2011

Decebut, perquè...


Acabo de visionar fa poc la pel·lícula BATLLE : LA (Jonathan Liebesman, 2011). Hi tenia moltes esperances posades però ens trobem davant d’una nova decepció del cinema d’acció i ciència ficció, fa anys que aquest gènere no aixeca el cap. El tràiler com sempre prometia molt però per variar no era més que una condensació de les escenes més brillants i espectaculars del film.

Caldria que els guionistes, productors i directors de Holywood s’ho fessin mirar, com potser que amb tants recursos i efectes s’elaborin trames tant simples, diàlegs tant patètics? Què no tenen idees? Vaja, un desori. El cinema dels 80 i 90 va donar films notables en aquest generes, és cert que l’èpica i el fet de ser els primers i els hi atorga un plus, però és què no té res a veure, em crec més el Chewie que no qualsevol d’aquests extraterrestres mil cops més ben dissenyats.

L’argument es basa en una invasió alienígena sobre territori ianqui, cap noveta, la diferència entre aquesta i Independence Day (Roland Emmerich, 1996) és que els extraterrestres no són idiotes, tenen una organització notable i es proposen a envair la Terra per via terrestre.. Els ET cavalquen sobre el que al principi es creu que són uns meteorits, quant s’alerta a la població ja és massa tard...

La pel·lícula per desgràcia presenta un final obert, digne de seqüela de sèrie B. Només pot tenir un cert interès si ets californià i vols veure la teva ciutat destruïda.

Per cert; IMBD li dona, un 6’2, espero que només sigui per l’apartat gràfic i tècnic, perquè sinó s’han begut l’enteniment.

http://www.imdb.com/title/tt1217613/

La podeu descarregar aquí:

http://www.peliculasyonkis.com/pelicula/invasion-a-la-tierra-2011/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Seguidors